Обезбедување на квалитет

1. Сертификати

BL сертификација

Сертификација Тело за сертификација Сертификат бр.
ISO 14001: 2015 АРЕС МЕERNУНАРОДНО ARES / CN / G1807037E
ISO 9001: 2015 Биро Веритас CNGZ301774-UK
IATF 16949 Биро Веритас 286754
ISO 13485: 2016 Биро Веритас IT284044
УЛ УЛ ZPXK2. E228871

Xiamen Bolion Tech за прв пат беше донесен ISO9001 и ISO14001 во 2008 година, IATF 16949 (автомобилски производи) во 2009 година и ISO13485 (медицински уреди) во 2014 година, а потоа со редовна ревизија од тело за сертификација, слободно контактирајте не за да ја добиете најновата копија за сертификација.

2. Усогласеност

RoHS & Reach & WEEE,

Целиот материјал е без минерали од конфликт.

3. Систем за квалитет

Нашиот систем за квалитет главно се заснова на ISO-9001, IATF-16949 и ISO-13485. Добредојдовте да ни испратите фабрички предлог за да дознаете повеќе за нас.