2022 Aso Malolo Aso Malolo a Saina – Vaiaso Auro

I le 2022, aso malolo o Oketopa 1 i le 7th.O le a tiute tagata ia Oketopa 8 (Sab) ma Oketopa 9 (La).

Oketopa 1 Oketopa 2 Oketopa 3 Oketopa 4 Oketopa 5 Oketopa 6 Oketopa 7
Aso Tona'i Aso Sa Aso Gafua Aso Lua Aso Lulu Aso Tofi Aso Faralie

O lenei vaitau e tasi le vaiaso e taua foi o le "vaiaso auro" ona o le vaiaso sili lea mo turisi i Saina pe a malolo tagata i le vaiaso e toe faatasi ai ma aiga ma malaga.

Xiamen Bolion Tech o le a mulimulitaʻia le faʻatulagaina o aso malolo aloaʻia e faʻamanatu ai le Aso Faʻapitoa.I le taimi nei, matouFPClaina gaosiga o le a tausia ma faʻapipiʻiina i masini sili ona maualuga e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga o le CCS.

E-mobility o le lumanaʻi o felauaiga.O se tekinolosi autu iinei e maualuga-faatinogafaiga fa'afeso'ota'i (CCS),lea e fa'afeso'ota'i sela ta'itasi ma'a lithium-ion o lo'o fa'apipi'i i luga o laupapa fa'a'ave'u palasitika ona fa'aputuina lea i totonu o se masini ma'a atoatoa.

Bolion FPC mo pusa maa

O le amataga o le Aso Fa'alemalo a Saina

Oketopa 1st 1949 o le aso faamanatu mo le faavaeina o le Malo o Saina.E tasi le mea e tatau ona maitauina e leʻi faʻavaeina le PRC i lena aso.O le mea moni o le aso tutoatasi o Saina o Setema 21st 1949. O le sauniga tele na faia i le Tiananmen Square i Oketopa 1st 1949 e faamanatu ai le faavaeina o le Central People's Government o le atunuu fou.Mulimuli ane i le aso 2 o Oketopa 1949, na pasia ai e le malo fou le 'I'ugafono i le Aso Fa'ale-atunuu o le Malo o Saina' ma fa'ailoa ai le aso 1 o Oketopa o le Aso Fa'aSaina.Talu mai le 1950, o Oketopa 1 uma e faʻamanatuina e tagata Saina.


Taimi meli: Sep-29-2022