Fa'amalo i le Suatiaina o le eleele o le nofoaga fou o gaosiga

2024 Sauniga Amataina Poloketi Tele Tausaga Fou, Gaoioiga Lala — Bolion Tech.Sauniga o le Suatiaina o le eleele a Bolion Tech.Fou Malosiaga Fa'atasiga Faiga Fa'atasi (CCS) Gaosiga ma le R&D Fa'avae Faufale Poloketi

1

I le 9:00 i le taeao i le aso 2 Ianuari 2024,Bolion Tech.faia se sauniga o le suatiaina o le eleele mo lefaiga fou tu'ufa'atasiga maa malosi (CCS)gaosiga ma R & D faavae fausia galuega i Haicang Itumalo.Gong Jianyang, Sui Failautusi o le Komiti Galulue Party ma le Faatonu o le Komiti Pulega o le Xiamen Haicang Taiwanese Investment Zone, Sui Failautusi o le Haicang District Committee, Failautusi o le Vaega a le Vaega o le Malo Faaitumalo ma le Itumalo Faaitumalo;Jiang Genyun, Failautusi o le Vaega o Pati o le Komiti Tumau a le National People's Congress of Xiamen Haicang District ma le Faatonu;Huang Bingwen, Taitaifono o le Fono Faufautua Faʻaupufai a le Itumalo o Haicang;Wu Shenyu, Sui Faatonu o le Komiti o Pulega Faaitumalo;Chen Zhongmou, sui o le Komiti Tumau o le Komiti Faaitumalo, Pule Pule Sili o le Malo Faaitumalo;ma Deng Jianhua, Sui o le Vaega o Pati o le Xiamen Municipal Industry and Information Technology Bureau o le CCP, ma le Sui Faatonu o le Ofisa;Liu Yi-han, Fa'atonu o le Vaega o Fuafuaga Maualalo o le Fausiaina o Poloketi a le Ofisa Faufale a le Xiamen Municipal, ma isi ta'ita'i sa auai i le sauniga o le suatiaina o le eleele.O Mr Wu Yongjin, Taitaifono o Bolion Tech., ma Mr Wang Fucheng, Sui Taitaifono o Bolion Tech., Na taitaia sui o le pulega sinia ma sui o le aufaigaluega a Bolion Tech.

2

O le sauniga o le suatiaina o le eleele sa taitaia e Mr. Chen, Komiti Tumau o le Komiti Faaitumalo o Haicang ma le Pule Pule Sili o le Itumalo o Haicang.Na faʻafeiloaʻi e Mr. Chen taʻitaʻi ma malo, ona faia lea e Mr Wu Yongjin, le Taitaifono o Bolion Tech., se faʻalauiloaina o le poloketi, o Mr Wu Shenyu, Sui Faatonu o le Komiti o Pulega a le Itumalo o Haicang, na faia se lauga e fai ma sui o le Komiti, ma mulimuli ane Mr. Gong Jianyang, Faʻatonu o le Komiti Faʻatonu a le Itumalo o Haicang, na faʻasalalau le amataga o le poloketi.

3

Na muai faailoa atu e Mr Wu lona faafeiloaiga ma le faaaloalo maualuga i taitai ma malo sa auai i le sauniga o le suatiaina o le eleele, faapea foi le Komiti o le Pati a le Malo o Xiamen ma le Malo o le Malo, le Komiti a le Itumalo o Haicang, le Malo o le Itumalo o Haicang ma matagaluega a le malo i tulaga uma o loo i ai. ua leva ona tausia ma lagolagoina le atinaʻeina o Platinum Link i Xiamen, faʻapea foʻi ma paaga i Xiamen!Na faailoa mai e Wu Dong o le poloketi o loʻo i ai le faufale o le 106,060 sikuea mita ma le fanua o le 34,198.76 sikuea mita.Faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe faʻaalu fuafuaina o le RMB 1 piliona, o le poloketi o le a faʻalauiloaina le tele o laina CCS ma SMT otometi, faʻaogaina le 5G tekinolosi ma meafaigaluega, faʻamalosia le faʻatautaia o faʻamatalaga ma auaunaga, faʻamaeʻaina le gaosiga o numera, ma iu ai ina fausia se fale gaosi atamai faʻapitoa ma maualuga. lelei ma le faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga lanu meamata ma le siosiomaga mafanafana.O loʻo faʻamoemoe e faʻaopoopoina le tau faʻaletausaga o le 2 piliona yuan pe a uma ona oʻo i le gaosiga, o se lafoga fou faaletausaga e tusa ma le 80 miliona yuan, ma sili atu i le 1,000 galuega fou.

4

O Wu Shenyu, Sui Faatonu o le Komiti o Pulega a le Itumalo o Haicang, na tuuina atu se lauga i le sauniga o le suatiaina o eleele.Fai mai le Faatonu o Wu: "O le fausiaina o le gaosiga o le malosi fou ma le R&D faavae o Bolion Tech.o se fuafuaga taua mo le Itumalo o Haicang e faʻatino ai le fuafuaga a le atunuʻu ma faʻalauteleina le atinaʻeina o pisinisi fou malosi, faʻapea foʻi ma se lagolago taua mo le faʻaleleia o le fausaga o fale gaosi oloa ma faʻalauteleina le suiga ma le faʻaleleia o le tamaoaiga, ma o le a tuʻuina atu foi le malosi fou i totonu. le fa'alauiloaina o le atina'e maualuga o le tamaoaiga o le itulagi atoa".

2

Gong Jianyang, Faatonu o le Komiti Pulega Itumalo Haicang, faasilasila le amataga aloaia o le galuega faatino o le malosiaga fou maa tuufaatasia faiga (CCS) gaosiga ma R & D faavae o Bolion Tech., Ma sa faatumulia le vaaiga i le patipati faititili, ma pu. o taavale fa'ainisinia ma masini ma mea faigaluega na fa'alogoina fa'atasi, fa'ailogaina le amataga aloaia o le fausiaina o se galuega tele a Bolion Tech.mo le Tausaga Fou 2024.

6

 

Bolion Tech.o le a avea le fausiaina o lenei poloketi o se avanoa e faʻavavevave ai le faʻataunuʻuina o le maualuga o le faʻasaienisi ma tekonolosi fou, faʻalagolago i le tagata lava ia ma le faʻaleleia atili o le tagata lava ia, ma faia ni sao sili atu i le atinaʻeina vave o le alamanuia malosi fou!

5

Bolion Ulua'i Fou


Taimi meli: Ian-03-2024