Bolion Tech sa ukázal na ElectronicAsia 2019 Hong Kong

Veľtrh ElectronicAsia 2019 bol slávnostne otvorený 12. – 16. októbrath, v Medzinárodnom kongresovom a výstavnom centre v Hong Kongu.Tento veľtrh je jednou z najlepších výstav pre elektronickú montáž, výrobnú technológiu, solárnu fotovoltaiku a zobrazovaciu techniku.Súčasne s ElectronicAsia sa otvoril aj 39. jesenný veľtrh elektroniky a tieto dva veľtrhy priťahujú stále viac kupujúcich a obchodných príležitostí.

Spojte sa so svetom vysokou kvalitou.Bolion Tech je prvým výrobcom flexibilných PCB a Rigid-flex PCB v Fujian, Čína.A Bollion Tech sa vždy zaväzuje poskytovať vysokokvalitné produkty, rýchle dodacie lehoty a najlepšie služby.Na tomto veľtrhu Bolion Tech prináša rôzne druhy aplikačných produktov kupujúcim z celého sveta.

Na veľtrhu We Bolion Tech špeciálne ukazuje náš nový produkt, ktorým je flexibilná doska plošných spojov pre batériový balík používaný v automobilovom priemysle a pevná doska plošných spojov používaná v medicínskych aplikáciách.Vďaka profesionálnym úvodom a certifikátom ISO13485 a IATF16949 sa mnoho klientov veľmi zaujímalo o obchodnú spoluprácu s Bolion.

Bolion tech vždy dodržiava vývojový koncept „Integrita, inovácia, vývoj, win-win“, bude držať krok s vývojovým trendom sveta, bude odvážny v inováciách, aktívne skúma, bude poskytovať prvotriedne produkty a služby globálnemu zákazníkov.


Čas odoslania: 23. októbra 2019