Produk Kita

Kualitas platinum nyopir jagad

Kanthi pengalaman meh 20 taun ing industri elektronik, Xiamen Bolion khusus nggawe Manufaktur Sirkuit Flex sing kalebu FPC siji-sijine, FPC Sisi Doule, FPC Akses Ganda, Pemanas Kapton, PCB Kaku-Fleksibel kanggo Medis lan Biotek, Otomotif, Aerospace lan Alat Pertahanan, Pelanggan, IOT, lan Wearable, industri, lsp. Multilayer PCB nganti 12 lapisan, rakitan Elektronik uga bisa dadi dhukungan ing omah.
Hubungi Spesialis

  • Welcome to visit Bolion Tech.

Babagan kita

Xiamen Bolion Tech. Co, Ltd. didegake ing 23 Januari 2003 kanthi area pabrik resik 30.000 m persegi lan peralatan manufaktur FPC lan instrumen uji coba paling canggih. Kapasitas saben wulan yaiku 40.000sq. m kualitas siji-sisi, sisi pindho, akses dobel, Multilayer, FPC jarak udara lan PCB kaku-Flex, sing akeh digunakake ing industri aerospace, otomotif, medis, kontrol industri, lan industri elektronik konsumen.

Kauntungan kita

Apa sing nggawe kita tampil ing industri PCB?

Kualitas Platinum nyopir jagad. Kualitas tetep diselehake ing wiwitan.

Kauntungan

Kauntungan kita

Kekuwatan R&D Kuat

Panganan dawa lan gedhe FPC: Panjang nganti 30m
Komplek lan FPC khusus: Papan perlindungan paket batere, Multilayer nganggo utawa tanpa FPC airgap Nganti 12 lapisan PCB Kaku-Fleksibel.
Paten FPC: 66 babar blas.

Teknologi Inti

Kauntungan kita

Kanthi sesambetan dasawarsa

Kita kerja bareng karo para pemasok bahan baku.

PartnerShip

Kauntungan kita

On Pangiriman Wektu

Dhukungan Dhuwur Campuran Flex Nilai Rendah lan syarat PCB Kaku-Fleks.

Proses full-house

Kauntungan kita

Majelis SMT

Saka desain FPC nganti Pilot Run, produksi massal, Assembly, Test, kita ndhukung proyek Turn-Key lan komponen consignement.

Assembly