BABAGAN AWAKE DHEWE

Xiamen Bolion Tech. Co., Ltd. iki diadegaké ing Jan. 23, 2003 karo 30,000 sq. M saka wilayah tanduran resik lan FPC peralatan Manufaktur paling majeng lan Testing instruments. kapasitas saben wulan kita 40,000sq. m saka kualitas Single-sisi, Pindho sisi, Dual-akses, Multilayer, Air-longkangan FPCs lan kaku-Flex PCBs, kang digunakake digunakake ing aerospace, automotive, piranti medical, kontrol industri, lan industri electronics konsumen.

  • 16 Wiwit THE
    taun OF 2003
  • 400 No.OF
    karyawan
  • 50,000 PABRIK BUILDING
  • 40000 / MONTH gawé kapasitas Macem fitur
  • img
  • img
  • Facilities Bolion

    Liyane mung bisa ngomong dadi luwih. Priksa metu gallery iki foto kanggo ndeleng Haas saka saben amba.

Bolion kemampuan

Saka kontrol industri paling pangguna-loropaken, kanggo kita inovatif Wireless Intuisi Probing System (WIPS), kanggo pilihan saka sudhut kita spindles lan ngijoli alat, kita supaya sampeyan ngatur mesin supaya dianggo kanggo sampeyan. Sawise kabeh, ngerti apa sing kudu luwih saka wong. Info liyane babagan kabeh Haas wis kanggo kurban.

Priksa PCB Piyambak