TENTANG KAMI

Xiamen Bolion Tech. Co., Ltd. didirikan dina Jan. 23, 2003 kalawan 30.000 sq. M wewengkon tutuwuhan bersih jeung Urang Sunda alat manufaktur paling canggih tur nguji instrumén. kapasitas bulanan urang téh 40,000sq. m kualitas luhur Single sided, Double sided, Dual-aksés, Multilayer, Air-gap FPCs tur kaku-Flex PCBs, nu loba dipaké dina aerospace, otomotif, alat médis, kontrol industri, sarta industri elektronika konsumen.

  • 16 ti
    taun 2003
  • 400 No.OF
    karyawan
  • 50.000 pabrik wangunan
  • 40000 / bulan ngahasilkeun kapasitas
  • img
  • img
  • Fasilitas Bolion

    Kecap ukur bisa ngabejaan pisan ka anjeun. Pariksa galeri ieu poto pikeun nempo Haas anjeun ti unggal sudut.

Bolion kamampuhan

Ti kontrol industri urang paling ramah-pamaké, mun inovatif kami Wireless intuitif Probing System (WIPS), mun Pilihan lega kami tina spindles na changers alat, urang ngantep anjeun ngonpigurasi mesin anjeun kitu gawéna pikeun anjeun. Barina ogé, anjeun terang naon kudu hadé ti saha. Leuwih jéntré ngeunaan sagalana Haas geus nawarkeun.

Jieun PCB anjeun sorangan

Meunang Harga wincikan