Produk Kami

Kualitas platinum nyetir dunya

Kalayan pangalaman ampir 20 taun di industri éléktronika, Xiamen Bolion khusus di pabrik Flex Circuitry anu kalebet FPC tunggal-SD, FPC Doule-Sided, Dual Access FPC, Heater Kapton, PCB kaku-Flex pikeun Médis sareng Biotéh, Otomotif, Aerospace sareng Pertahanan, Konsumén, IOT sareng Alat Wearable, industri, sareng sajabana, Multilayer PCB dugi ka 12 lapisan, rakitan Éléktronika ogé tiasa janten pangrojong di bumi.
Ngahubungan Spesialis

  • Welcome to visit Bolion Tech.

Tentang Kami

Xiamen Bolion Tech. Co, Ltd. didirikeun dina 23 Januari 2003 kalayan 30.000 m persegi luas tutuwuhan bersih sareng alat-alat manufaktur FPC anu paling canggih sareng instrumen uji coba. Kapasitas bulanan kami nyaéta 40,000sq. m kualitas Sisi tunggal, sisi Dua, aksés Duaan, Multilayer, Air-gap FPC sareng PCB kaku-Flex, anu seueur dianggo dina aerospace, otomotif, alat médis, kontrol industri, sareng industri éléktronika konsumén.

Kauntungan urang

Naon anu ngajantenkeun kami menonjol dina industri PCB?

Kualitas platinum Nyupiran dunya. Kualitas salawasna disimpen dina tempat munggaran.

Kauntungannana

Kauntungan urang

Kakuatan P&P Kuat

Supper panjang sareng ageung FPC: Panjang dugi ka 30m
Kompléks sareng FPC khusus: Papan panyalindungan bungkus batré, Multilayer nganggo atanapi henteu nganggo airgap FPC Ngantos 12 lapisan PCB kaku-Flex.
Patén-patén FPC: 66 sadayana.

Téhnologi Inti

Kauntungan urang

Kalayan hubungan dékade

Kami damel raket sareng pemasok bahan baku kami.

PartnerShip

Kauntungan urang

Dina Pangiriman Waktos

Ngadukung Hight Campur Nilai Rendah Flex sareng syarat PCB kaku-Flex.

Prosés full-imah

Kauntungan urang

Majelis SMT

Tina desain FPC dugi ka Pilot Run, produksi masal, Majelis, Tés, kami ngadukung proyék Turn-Key sareng komponén babawaan.

Assembly