Produktet tona

Cilësia e platinës duke vozitur botën

Me përvojë gati 20 vjeçare në industrinë elektronike, Xiamen Bolion është e specializuar në prodhimin e Flex Circuitry i cili përfshin FPC me një shitje, FPC me dy anë, FPC me Dual Access, Kapton Heater, PCB Rigid-Flex për Mjekësi dhe Bioteknologji, Automotive, Hapësirë ​​Ajrore dhe Mbrojtja, Konsumatori, Pajisja IOT dhe e Veshin, industriale, etj., PCB me shumë shtresa deri në 12 shtresa, montimi i Elektronikës gjithashtu mund të jetë mbështetje e brendshme.
Kontaktoni një specialist

  • Welcome to visit Bolion Tech.

Rreth nesh

Teknologji Xiamen Bolion. Co, Ltd u krijua në 23 Janar 2003 me 30,000 m sq të sipërfaqes së pastër të bimëve dhe pajisjet e prodhimit dhe instrumentet e testimit më të përparuara të FPC. Kapaciteti ynë mujor është 40,000 sq. m cilësi të njëanshme, të njëanshme, të dyfishtë, me qasje të dyfishtë, me shumë shtresa, me boshllëk ajri FPC dhe Rigid-Flex PCB, të cilat përdoren gjerësisht në hapësirën ajrore, automobilistike, pajisjet mjekësore, kontrollin industrial dhe elektronikën e konsumit.

Avantazhi ynë

Çfarë na bën të dallojmë në industrinë e PCB?

Cilësia e platinës Ngarja e botës. Cilësia vendoset gjithmonë në vendin e parë.

Përparësi

Avantazhi ynë

Fuqia e fortë R&D

Darkë FPC e gjatë dhe e madhe: Gjatësi deri në 30m
Kompleks dhe FPC speciale: Pllakë mbrojtëse e paketës së baterisë, Shumë shtresa me ose pa kapak ajri FPC Deri në 12 shtresa PCB Rigid-Flex.
Patentat FPC: 66 totalisht.

Teknologjia kryesore

Avantazhi ynë

Me marrëdhëniet e dekadës

Ne punojmë ngushtë me furnizuesit tanë të lëndëve të para.

Partneriteti

Avantazhi ynë

Shpërndarje në kohë

Mbështetni kërkesat e PCB-së me vlera të ulëta të përzierjes së lartësisë Flex dhe Rigid-Flex.

Proces i plotë i shtëpisë

Avantazhi ynë

Asambleja e SMT

Nga dizajni i FPC te Pilot Run, prodhimi masiv, Montimi, Test, ne mbështesim si projektin Turn-Key ashtu edhe atë të ngarkesës përbërëse.

Assembly