Нашите производи

Платински квалитет возење низ светот

Со скоро 20-годишно искуство во електронска индустрија, Xiamen Bolion е специјализиран за производство на Flex Circuitry кое вклучува единечни FPC, Doule-Sided FPC, Dual Access FPC, Kapton Heater, Rigid-Flex PCB за медицински и биотехнолошки, автомобилски, воздушен простор и Одбрана, потрошувач, IOT и уред за носење, индустриски, итн., Повеќеслоен PCB до 12 слоја, собранието на електроника исто така може да биде поддршка дома.
Контактирајте специјалист

  • Welcome to visit Bolion Tech.

За нас

Xiamen Bolion Tech. Копродукции, Ltd е основана во 23 јануари 2003 година со површина од 30.000 квадратни метри чиста постројка и најнапредна опрема за производство и инструменти за тестирање на FPC. Нашиот месечен капацитет е 40,000 квадратни метри. м висококвалитетни еднострани, двострани, двојни пристапни, повеќеслојни, воздушни празнини и Цврсти флексибилни PCB, кои се широко користени во воздушната, автомобилската, медицинските уреди, индустриската контрола и потрошувачката електронска индустрија.

Наша предност

Што нè прави да се истакнуваме во индустријата за PCB?

Квалитет на платина Возење низ светот. Квалитетот секогаш е ставен на прво место.

Предност

Наша предност

Силна моќ за истражување и развој

Вечера со долг и голем FPC: Должина до 30m
Комплексен и специјален FPC: Плочка за заштита од батерии, повеќеслоен со или без воздушен затворен FPC До 12 слоја Цврсто-флекс PCB.
FPC патенти: 66 тотално.

Основна технологија

Наша предност

Со децениски врски

Ние работиме тесно со нашите добавувачи на суровини.

Партнерство

Наша предност

Навремена испорака

Поддршка на условот за ниска вредност на флекс и цврсто-флекс PCB за мешавина од висок тон.

Целосен процес

Наша предност

Собрание на СМТ

Од FPC дизајн до Pilot Run, масовно производство, монтажа, тест, го поддржуваме проектот Turn-Key и компонентата за пратка.

Assembly